Orkanger fikk en svak start på sesongen i 5. divisjon med uavgjort 5-5 mot IL Tempo etter å ha ledet 5-1. I serierunden etter ble det tap for Malvik 3-2, men fredag tok laget sin første seier for sesongen da Rindal gjestet Orkla Maskin Arena i Idrettsparken.

Rune Asphaug ga hjemmelaget en god start på kampen da han satte inn 1-0 etter elleve minutter. Fem minutter senere doblet Per Olav Jensen ledelsen for Orkanger. Robert Jonli reduserte på corner for Rindal etter en drøy halvtime. Det sto 2-1 til pause etter en meget god omgang hvor hjemmelaget skapte det aller meste.

Andre omgang ble ikke all verden å skryte av, men Orkanger stakk til slutt av med seieren og står med fire poeng på tre kamper. Rindal har fått det tøft så langt i 5. divisjon og står med null poeng på sine første tre kamper.