KIL/Hemnes damelag møtte tøff motstand i den andre runden av cupen da tabelleneren i 1. divisjon Byåsen, gjestet Hemne Sparebank Arena onsdag kveld. Men hjemmelaget ga Byåsen kamp helt til døren.

KIL/Hemne fikk et tidlig baklengsmål da Hilde Rosøy var uheldig og satte ballen i eget mål etter drøye seks minutter. Men vertene ristet av seg kalddusjen og etter 20 minutter kom utligningen etter et praktfull skudd av Maren Snekvik fra rundt 30 meter.

Uavgjort holdt seg også til pause, men etter en drøy time tok gjestene fra Byåsen ledelsen igjen, men Marielle Meyer sørget til slutt for ekstraomganger da Amalie Bjerksæter la inn fra siden og Meyer stanget inn 2–2 etter 70 minutter.

Den første ekstraomgangen ble målløs og det så den andre omgangen også til å bli, men ett minutt før full tid scoret Byåsen det avgjørende målet som sendte laget videre til tredje runde.