Løpet gikk sist onsdag på Finnseten. Løpet gikk gjennom tett skog og kupert terreng, og blir betegnet som relativt vanskelig. I alt seks løyper, inndelt i fargekoder, var lagt av løypelegger Ole Asbjørn Hjulstad.

Andreplass til Børsa

I hovedklassen var hjemmefavoritten Audun Bakk soleklar vinner. Han var over åtte minutter for Jonas Unsgård fra Leik. Kun Melhus- og Leik-løpere var å finne på resultatlista.

I Rød klasse tok John Henry Hammer fra Børsa andreplassen. Han var over ti minutter bak Atle Pedersen fra Melhus.

I klassen Grønn, kapret Leik og Melhus de tre første plassene, med Rolf Wærnes fra Orkanger på fjerdeplass. I klassen Hvit, tok OIF sjette-, tiende og ellevteplassene.