Hemne

Det var den kampen KIL/Hemne skulle, burde og måtte vinne. Hjemmekamp mot Kongsvinger - artig nok forkortet KIL. Hjemmefavorittene møtte bunnlaget, og de kunne lage ei luke bakover til i hvert fall dem. I stedet viste Kongsvinger seg slett ikke som noe bunnlag. Vi lurte tidvis på om det var mulig at de sto med bare én seier så langt...

KIL/Hemne åpnet forrykende og skapet flere sjanser i åpningsminuttene. Men ballen ville ikke inn. I stedet scoret gjestene. Og kampen endret karakter. Det sto 0-1 til pause.

Heller ikke i andre omgang fikk hjemmelaget tatt ut sitt potensial. Kongsvinger styrte store deler av omgangen. Men KIL/Hemne kom også til avslutninger. Men som i første omgang, ballen ville ikke inn.

Skuffelsen ble ettertrykkelig satt på plass da det ble 0-2 mot slutten.

I billedserien har vi samlet noen av de mange sjansene KIL/Hemne hadde. Det kunne blitt et helt annet utfall om de mange feite sjansens som kom helt i starten var blitt konvertert til scoringer.