I forbindelse med dåpen inviteres ikke bare hedersgjesten, men alle i hele Orkdal. Både barn og voksne kan bidra til å gjøre kampen mot Sarpsborg 08 til en spesiell opplevelse.

– Under festen før fotballfesten skal Borggården få sitt nye navn, forhåpentligvis med hedersgjesten selv tilstede, samt ordfører Rita Ottervik, og forhåpentligvis trøndere i tusentall, sier prosjektleder Anne Berit Sørensen i Rosenborg

Ingen tvil

Avdukinga av Nils Arnes Plass skal foregå foran hjemmekampen på søndag, med Gøran Sørloth som konferansier.

– På denne måten gir vi ekstra honnør til Nils Arne Eggen for hva han har betydd for Rosenborg. Det skal etter hvert også reises en statue av trenerkjempen, og den skal selvsagt stå på det som nå blir Nils Arnes plass. Det er jo ingen tvil om at Nils Arnes navn aldri vil forsvinne fra historiebøkene, sier Sørensen.

Spesielt

Fordi søndagens kamp inneholder honnør til Eggen, var det også naturlig for Rosenborg å invitere Orkdal til «Trøndelag på kamp» denne dagen. Trøndelag på kamp er et tilbud til barn og voksne bosatt i en av kommunene i Midt-Norge, og det går på omgang fra hjemmekamp til hjemmekamp hvilken kommune som deltar på disse tiltakene.

At Nils Arnes plass kommer på plass denne søndag, samt at Orkdal er invitert til «Trøndelag på kamp», bidrar til en spesiell kampdag for orkdalingene.

Maskoter og innmarsj

Trøndelag på kamp-pakken inneholder varierte tilbud. Småtroll og maskoter i alderen 7-9 år. Ballhentere 13-16 år. Innmarsj på indre bane 7-12 år. Møte spiller etter kamp. Rabatt på kampbillett til alle som bor i Orkdal, og trøndelagspakke i RBK Shop.

– Det er påmelding til alle disse aktivitetene og tilbudene, og nærmere orientering om dette får dere på våre nettsider rbk.no, sier Anne Berit Sørensen.