Tallene er ennå ikke helt klare, men cirka to tusen personer besøkte Topp-idrettsveka i Knyken sist fredag.– De forskjellige enhetene i hovedkomiteen har møter framover, og vi skal møtes i månedsskiftet og samle alle tilbakemeldingene, sier daglig leder i Orkdal idrettslag, Magne Fossbakk.

Selv om tallene ennå ikke er klare, er det likevel en meget fornøyd daglig leder vi snakker med:

Alt under kontroll

– Det ble en flott og entusiastisk dag på alle vis. Alle hadde sine ansvarsområder under kontroll, sier Fossbakk.

Han viser til det siste statusmøtet før Toppidrettsveka, der det kom fram at alt var under kontroll:

– Under det siste statusmøtet var vi spente på bare en faktor, været. Dagen kom, og det skein opp, og det ble en super dag på alle vis.

Mindre hektisk

Fossbakk viser til at det selvsagt var hektisk på mange vis for entusiastiske medhjelpere, men ikke så hektisk som i fjor, i og med at arrangøren hadde med seg erfaringen fra 2013.

– Vi har dagene etter arrangementet fått unisont positive tilbakemeldinger. Fra publikum, inviterte gjester, løpere ledelse, ja fra alle kanter av landet som enkelte kom fra. Fantastisk er et ord som mange bruker, sier Fossbakk.

Publikum trekker blant annet fram storskjermen på stadion, som viste løperne hele tiden gjennom løypa, blant annet ved hjelp av helikopterbilder:

– Vi har også fått gode tilbakemeldinger fra folk som har sett TV-overføringen fra Toppidrettsveka, som hadde levende bilder fra arrangementet i Knyken og bilder fra Orkdal forøvrig.

Venter på rapporter

Når det gjelder økonomien angående toppidrettsdagen i Knyken, kan ikke Fossbakk si så mye ennå:

– Også innenfor dette området skal det være møter i de forskjellige gruppene framover. Det vil bli levert rapporter om alt, fra matsalg til billetter og parkering.

Knykenfolket og dugnadsfolket som har jobbet daglig med Toppidrettsveka i mange uker, er fortsatt ikke ferdig med arrangementet:

– Vi driver etterarbeid fortsatt, og denne jobben vil vare ut denne uka. Denne praktiske delen går blant annet på opprydding, lagring og utsending av materiell i forbindelse med denne begivenheten, sier Magne Fossbakk.