Beatles B.R vant. Crimson Pirate vant. Og treårshoppa H.S. Line travet et sterkt løp til andreplass, mot 14 eldre motstandere.

– Han var fantastisk bra i dette løpet, sier Trude Kleveland i Buvika, som eier Crimson Pirate sammen med Kine Kleveland.

Den andre vinnerhesten, Beatles B.R. eies av Lisa Ranita Johansen på Hellandsjøen. Vi tar også med at treårshoppa H.S. Line eies av Silje Lereggen Larsen i Buvika. Og samtlige tre nevnte travere trenes av eierne selv.

Kvass i begge ender

Crimson Pirate var favoritt på Leangen mandag kveld, etter sin meget sterke avslutning i forrige start.

Men denne gang var «piraten» sterk og hurtig både i starten og innkomsten. Ragnhild Bjørnbeth styrte traveren til tet og ble sittende der, helt til hun ba om ekstra fart ut på oppløpet, sånn at Klevelandhesten skvatt unna resten av feltet.

– Crimson har vært litt umoden i hodet, men er nå blitt kvassere både i starten og på slutten av løpene. Hesten er i form, og jeg tror det er enda mer utvikling i han, sånn at han kan gjøre bra løp også etter hvert som grunnlaget blir høyere, sier Trude Kleveland.

Til Sørlandet

Med seieren på Leangen mandag kveld har Crimson Pirate tjent nesten 300 000 kroner, 117 000 av dem i år. Kommende lørdag kan det bli enda flere kroner på Kleveland-stallen, når Hæve Alma setter kursen mot V75 på Sørlandet travpark.

– Vi reiser til V75-løp på lørdag. En lang reise, men vi gjør det blant annet fordi løpsmulighetene på Leangen er dårlig for hopper som har tjent en god del penger. Vi vurderer også å starte mer i Sverige på grunn av nettopp dette. Og det er flere hoppe-eiere enn meg som er fortvilt over løpstilbudet til hopper på Leangen, sier Trude Kleveland.

Beatles igjen

Beatles B.R. var vår andre lokale traver som vant på Leangen mandag kveld. Og det er ingen tvil om at Lisa Ranita Johansen på Hellandsjøen har en hest i toppform. Noe han også viste da det ble seier i V75-løp på samme bane den 26. juli.

Beatles imponerte ved begge disse anledningene, og har i år travet inn nesten 100 000 kroner. Mens forrige sesongen var meget vanskelig på grunn av skadeproblemer, noe som medførte bare 2 000 kroner innkjørt i fjor.

Lokale resultater:

3. løp: 1) Beatles B.R. 3) Chanto Photo 4)Max Bowler W.L. 5) M.S. Capisce.

4. løp: 5) Magnetic Victory L.

5. løp: 1) Crimson Pirate.

6. løp: 6) Varg Riga.

7. løp: 4) Bogvinna 7) Sindor X.

8. løp: 2) H.S. Line 7) Voll Prins.

9. løp: 8) Cigar.