Buviks kaptein og midtstopper Stian Øyås har vært ute bortimot hele sesongen, men nå har skademarerittet blitt enda verre i de bakre rekker hos Buvik. Roy Gunnar Pedersen skadet seg mot KIL/Hemne i sist kamp, mens Christian Sommerschild brakk hånden på trening denne uken. I tillegg har Sindre Belsås gitt seg med jobben.

– Det er smått utrolig at vi får så mange skader på en plass. Da må vi gjøre omrokkeringer og trekke ned midtbanespillere i forsvaret, sier Buvik-trener Rune Normannseth.

Dermed blir Andreas Haldorsen trukket inn som stopper sammen med Niklas Wærnes som vanligvis spiller anker. Ole Furuseth og Tom Christian Framnes blir trukket ned på backene.

Mellomsesong

Poengfangsten for Buvik har vært så som så denne sesongen. Normannseth er ikke overrasket da store deler av laget har blitt byttet ut i løpet av kort tid.

– Vi visste at dette ble en mellomsesong for oss, men neste sesong tror jeg vi kommer til å stille sterkt. Da får vi flere spillere tilbake og de unge talentene har blitt ett år eldre, sier Normannseth.

Lørdagens motstander kjemper for tilværelsen i 3. divisjon, så det blir ingen lett oppgave for det skadeplagede buviklaget.