Det er Jon Kåre Prestmo (50) som får hovedansvaret for senioravdelinga i Buvik neste sesong. Han er godt kjent med buvikfotballen og var assistenten til Rune Normannseth denne sesongen. I tillegg trente han Buvik for litt over ti år siden.

– Jeg har vært i tenkeboksen de siste ukene. En av hovedgrunnene til at jeg takket ja var fordi jeg kjenner spillerne og trenerapparatet godt fra før. Det tror jeg er en stor fordel, sier Prestmo.

Vil forsterke

Buvik slet voldsomt med skader i fjor og hadde til tider problemer med å stille et skikkelig lag i 3. divisjon i fjor. Prestmo vil ikke si så mye om enkelte spillere som eventuelt er på vei tilbake.

– Vi er inne i en prosess der vi har fokus på stallen. Den håper vi å forsterke til neste år, men jeg vil ikke nevne enkeltspillere, sier 50-åringen.

Foreløpig er det ikke satt noen konkrete mål for neste sesong. Prestmo er for øyeblikket i syden, men skal ha en gjennomgang med spillerne om ikke så lenge.

– De fleste spillerne ønsker nok å gjøre det bedre enn i fjor, men jeg må ha en skikkelig prat med spillerne før vi setter oss noen mål, sier Prestmo

Stenseth assistent?

Buvik ønsker å få med Bård Stenseth som assistent og den tidligere buviktreneren er i tenkeboksen. Ørnulf Meistad kommer til å bidra som spillende assistent, mens Frank Fandin fortsetter som keepertrener. Leder i Buviks fotballavdeling Odd Ivar Pedersen er fornøyd med den nye ansettelsen.

– Det var viktig vi fikk inn en trener såpass tidlig i prosessen. Jon Kåre var et naturlig valg som kjenner spillergruppen godt fra før. Han er teoretisk veldig sterk og jobber i tillegg med idrettsfag på Melhus, hvor fotball er en vesentlig del av det, sier Pedersen.

Prestmo forteller at han håper å komme i gang med treningene allerede i neste uke. Buvik har leid to treningsøkter i Bankhallen på Melhus og en i den nye fotballhallen på Eliløkken.