Søndag var Langevåg motstander i det som i utgangspunktet skulle være en bortekamp, men på grunn av bortekampen ble avlyst på kort varsel tidligere, ble kampen spilt på nøytral bane i Halsahallen.

Enormt forsvar

OIF åpnet rufsete i åpningsminuttene og lå under 0-3 tidlig, men jentene tok seg kraftig sammen og i løpet av de siste 21 minuttene av første omgang slapp de ikke inn ett eneste mål, noe som gav OIF en utrolig 16-5-ledelse til pause.

Den store ledelsen gjorde at OIF kunne bruke av nærmest rent 16-årslag mot slutten av kampen og BRING-laget til OIF gjorde sakene sine veldig bra mot Langevåg og vant til slutt med komfortable 33-21.

Laget: Vanessa Jarovic, Marthe Rønning, Silje Solem (3 mål), Mari Evjen (2), Rikke Svinsås Buan (2), Tone Elisabeth Krokdal, Kirsti Lund (2), Marie Gjerstad (8), Oda Sterten (3), Marthe Berg Bjerkan, Elisabeth Vollum (2), Ann Siri Stokkli (4), Kine Mjøen Landrø (4), Marthe Togstad (3).