Marthe Togstad var sammen med Marthe Rønning, Orkangers beste mot Meldal 2. Her er Togstad i aksjon mot Trygg/Lade.Arkivfoto

Det ble et rotete lokaloppgjør i 3.divisjon mellom Orkanger og Meldal 2 i Orklahallen tirsdag kveld. Hjemmelaget hadde absolutt mest å spille for og det viste seg.

Orkanger startet best og var tidlig oppe i ledelsen 6-2. Så kom meldalingene bedre med og var en stund bare to mål bak. Men Orkanger gikk til pause med solide 18-10.

Trøblet med avslutningene

Etter hvilen fortsatte Orkanger å føre kampen, men bommet på en rekke sjanser. Meldals jenter kom på banen i andre omgang med ny glød og anført av unge Kine Høve Storholt vant de andre omgang 14-12. Kine scoret forøvrig sju mål, flere på noen flotte langskudd. Det endte til slutt med 30-24-seier til Orkanger

Hvem som rykker opp, avgjøres på søndag. Da skal Orkanger møte Melhus/Gimse på bortebane. Uavgjort og seier gir direkte opprykk, mens tap gjør at de må kvalifisere seg for 2. divisjon.

Les mer om saken i morgendagens papirutgave.