KIL/Hemne åpnet sesongen sterkt og ledet 3. divisjon avdeling 9 før ferien. Etter ferien har det gått tråere for Ole K. Sagbakkens menn. Det startet friskt med seier borte mot Buvik, men så har laget tapt tre strake kamper mot henholdsvis Lillehammer, Moelven og Ranheim 2. Tapsrekken har ført til at KIL/Hemne har falt av litt i kampen om opprykket. Dermed bør det bli seier om de fortsatt skal henge med.

Mange skader

Med skadesituasjonen til KIL/Hemne er det lettere sagt enn gjort. Flere nøkkelspillere er skadet. Brynjar Snekvik er fortsatt ute med karantene. Mot Ranheim 2 måtte Jonas Meyer Nilsen og Martin Fjeldvær gi seg med skade og er usikre. Samtidig er Bjørnar Solberg, Ørjan Valstrand og Petter Sødahl ute med skader. Da kan det bli tøft å møte formlaget Orkla.

Kanonform

Nils Arne Eggens menn ser ut til å være i kanonform. En meget god start på høstsesongen har ført Orkla på toppen av tabellen. I forrige kamp var Erik Helgetun og Joachim Elshaug ute med karantene, men er tilbake mot KIL/Hemne. Arnstein Buøy har vært ute siden smellen mot Gjøvik/Lyn 2 for tre uker siden. Han har begynt å trene igjen, men er nok usikker til kampen i kveld på grunn av sykdom.

PS! KIL/Hemne slo Orkla 2-1 på Orkdalsbanken stadion i vår.