Eggen ble først bedt om å sette opp et lag som favner hele nedslagsfeltet til Avisa Sør-Trøndelag, men endte opp med et lag som for det meste handler om spillere fra nedre Orkdal.

– Nå lager jeg et lag med spillere som har hatt tilknytning til Orkdal IL eller Orkanger IF. Om jeg skulle tatt med spillere fra KIL/Hemne, hadde det nok blitt et annet resultat.

Laget hans spiller selvsagt i en 4-3-3-formasjon. Han tok selv over skrivingen, slik at det skulle bli riktig.

– Det er viktig at dette blir riktig og blir gjort skikkelig. Jeg ser at det blir bare rot om du skal gjøre det slik, sa Eggen og tok blokka for å vise hvem som skulle spille hvor.

Og her er resultatet:

Keeper: Tore Aasbø

Solid keeper som sto i mål på Orkdal og Orkanger. Her snakker vi på slutten av 50-tallet og utover 60-tallet.

Høyreback: Øystein Wormdal

– Han startet karrieren i Orkdal IL og har 13 sesonger med Rosenborg.

Midtstopper: Knut Torbjørn Eggen

– Han har bare spilt for Orkdal IL og Rosenborg. Han fikk jo tidlig debuten sin for Rosenborg. Har flere aldersbestemte landskamper og fire A-landskamper for Norge.

Midtstopper: Ola Øyasæter

– Spilte også på Orkdal og vaks opp på Fannrem. Han spilte også for Steinkjer og var med på det berømte «Halmstadlaget» som vant en europeisk turnering med juniorlaget. Det var mange kjente spillere på det laget. Har flere kamper for juniorlandslaget.

Vensteback: Nils Arne Eggen

– Her trenger jeg vel ikke si så mye. Da jeg spilte for Orkdal IL debuterte jeg på juniorlandslaget. Det var en sensasjon det, for det var ikke så høyt nivå her. Jeg debuterte for Orkdal IL mot Vårglimt da jeg var 15 år.

Høyre indreløper: Roald Aasbø

– Han var et kjempetalent som spilte for Orkdal IL i starten. Har spilt flere kamper på juniorlandslaget. Har noen få kamper for Rosenborg, men brakk dessverre foten og mistet en del av farten sin.

Sentral midtbane: Andreas Morisbak

– Er fra Børsa og har spilt for Børsa og var en meget god spiss på Orkanger. Har tatt flere titler med Lyn. Jeg har ikke helt antallet i hode.

Venstre indreløper: Svein Troøyen

– Han spilte jo for Orkdal og gikk skole i Porsgrunn. En veldig god spiller som kunne spilt på hvilket som helst lag i Norge.

Høyreving: Eivind Garberg

– Spilte også på Orkdal og senere på Rosenborg. Han var en driblesterk og rask spiss.

Venstreving: Ståle Garberg

– Spilte på Rosenborg i 1988. Var en meget god spiller.

Midtspiss: Kjell Øyasæter

– Startet karrieren i Orkdal og spilte senere for Rosenborg og Brann. Ble seriemester med RBK og cupmester med Brann.

Benken:

– Einar Steinshaug skulle også vært på laget, men han får vi bare sette på benken. Per Arnt Reiten var også en god spiller. Han spilte jo for Orkdal og Moss. Og Bjørn Næss som reservekeeper.

NB! ST utfordrer leserne å sende inn sitt drømmelag fra Løkken, Meldal, KIL/Hemne, Buvik, Skaun eller fra andre plasser i STs nedslagsfelt. Det kan du gjøre ved å sende en mail til ola.rise@avisa-st.no eller skrive i kommentarfeltet under. Det kan være spillere som har lagt opp og spillere som fortsatt er aktive. Eneste kriteriet er at spillerne har en lokal tilhørighet i STs nedslagsfelt. Om mange nok sender inn sitt drømmelag vil vi forsøke å lage en dobbelside i avisen med lesernes drømmelag.