Ingeborg var først ute av de to, og fikk også de mest krevende forholdene. Vinden i Oppdal var både sterk og ujevn tirsdag formiddag.

– Det var vanskelig å vite helt hvor den kom fra. Jeg fikk også litt dårlig tid på det siste holdet fordi jeg fikk en kiling, måtte reise meg opp og begynne på nytt, sier hun, og er kjempefornøyd med innsatsen.

– For det gikk heldigvis bra. Alt i alt mener jeg at jeg ikke kunne gjort det bedre, sier Ingeborg etter full pott med 30 treff, hvorav 19 var innerblinker.

Alle stiller likt

Tidligere på dagen skjøt Signe 30/18.

– Jeg også er fornøyd. Det er omtrent der jeg har ligget i hele år. Men det er jo litt større å lykkes her – og figurene er litt mindre, sier Signe.

På Landsskytterstevnet er nivået så høyt og jevnt at man må ha 30 treff for å komme med i fredagens finale. Men innertreffene nulles ut til finalen, så da stiller alle likt.

– Hva tror dere om finalen?

– Det er mange gode skyttere med her, sier Ingeborg Rosøy.

– Er man i en finale på landsskytterstevnet, skyter man jo for å vinne. Men jeg får konsentrere meg om å skyte så bra jeg kan. Får jeg til det, får jeg være fornøyd, sier Signe Aune Skårild.