Lever en kupong og bli med i kampen om flotte reisepremier. Det kan du gjøre ved hjelp av mobil eller klippe ut kupongen fra avisen og sende den inn, eller levere den her på avishuset.

Nytt av året

I fjor hadde vi fire lokale lag i 3. divisjon, noe som akkurat gjorde at det ble 12 lokaloppgjør. I og med at Meldal rykket ned fra 3. divisjon har vi gjort noen endringer og tatt med lag fra enda lavere divisjoner og et par damekamper.

Enkle regler

Reglene er enkle. Det er ikke lov med markeringer. Du må enten tippe hjemmeseier, uavgjort eller borteseier i hver kamp. Det er bare lov å sende inn en kupong per person. Innleveringsfristen er til og med fredag 4. mai. Gjennomgangen av hvem som har flest riktige vil bli gjort etter sesongslutt.

Leveringsmåter

Avisen har forsøkt å gjøre innlevering av kupong så enkel som mulig. Det kan gjøres på tre måter.

Mobil: Du kan sende ST TIPP med navn og adresse etter tipperekken til 2399. NB! Tipperekken må sendes sammenhengende uten tegn eller mellomrom (f.eks: HHHUUUBBBHUB). Ingen garderinger.

Post: Fyll ut kupongen, klipp ut kupongen fra avisa, merk med «lokaltipset» og send til: Sør-Trøndelag AS, Orkdalsveien 57, 7200 Orkanger.

Kom på bygget: Om du bor i nærheten eller kjører forbi avisbygget, så er det bare å ta seg en tur innom og levere kupongen i informasjonen.

Det er veldig viktig at navn, telefonnummer og adresse blir skrevet riktig på kupongen.

Flotte premier

Vi har tre flotte premier til de beste tipperne i distriktet. Tipperne som har flest riktige markeringer stikker av med et reisegavekort på 3000 kroner. Om det blir flere enn tre vinnere, blir dem trukket ut her på huset.

Det første lokaloppgjøret er mellom Buvik og Orkla på Buvik stadion 5. mai. Videre går det slag i slag med flere spennende oppgjør gjennom sesongen. Du får selvsagt lese om alle kampene i avisen.

Vi skal forsøke å lage en oversikt over hvilke tippere som ligger best an etter halvspilt sesong.

I fjor var det tre tippere som hadde ni riktige og stakk av med tre reisegavekort på 3000 kroner. Vinnerne var: Asgeir Johansen, Tove Mette Langmo og Tor Arne Volden.

Her er årets kamper:

1. 5/5: Buvik – Orkla (3. div menn)

2. 10/5: KIL/Hemne – Buvik (3. div menn)

3. 18/5: Orkla – KIL/Hemne (3. div menn)

4. 30/5: Orkanger – Orkla (3. div kvinner)

5. 13/6: KIL/Hemne – Meldal (3. div kvinner)

6. 17/8: Orkla – Buvik (3. div menn)

7. 21/8: Orkanger – Rennebu (5. div menn)

8. 23/8: Buvik – KIL/Hemne (3. div menn)

9. 30/8: KIL/Hemne – Orkla (3. div menn)

10. 1/9: Orkla 2 – Orkanger (5. div menn)

11. 20/9: Svorkmo N.O.I – Rindal (6. div menn)

12. 29/9: Meldal – Buvik (4. div menn)