De siste ni månedene har Per Jørgensen vært ansatt som direktør for Rosenborg hockey elite. I går kunne adressa.no melde at Jørgensen har sagt opp sin stilling i Rosenborg hockey elite, og at han hadde takket ja til drømmejobben. Men han ville på det tidspunktet ikke si noe om hvilken jobb han hadde takket ja til.

Nå kan imidlertid Sør-Trøndelag avsløre at Jørgensen er tilsatt som utviklingssjef ved Leangen travbane. Jørgensen tiltrer stillingen 1. mai.

– Med den erfaringa Jørgensen har i bagasjen, var det ikke vanskelig å plukke ut ham blant søkerne til stillinga. Vi har store forventninger til ham som utviklingssjef, opplyser styreleder Per Garberg i Leangen travbane AS.

Garberg opplyser videre at Jørgensen vil få ansvar for å utvikle totalproduktet Leangen travbane.

– Vi ønsker å oppnå enda større oppmerksomhet rundt travet i Midt-Norge, og vi er overbevist om at Jørgensen, med sin erfaring og kontaktnett, vil kunne gjøre en meget god jobb for oss. Han vil få ansvar for å tilrettelegge for at samarbeidspartnere og publikum skal trives på løpsdager. Han skal blant annet drive relasjonsbygging, salg av sponsorpakker, samt skaffe inntekter utenom kjernevirksomheten trav. I tillegg får han ansvar for annonsering og formidling av virksomhetenes aktiviteter – med andre ord; være travets mediekontakt, opplyser Garberg om mannen som mange også kjenner fra Byåsen handball og Rosenborg ballklubb.