Råkrem med kakekrønsj

Har du fortsatt julekaker igjen?
Kjøkkenkroken

Og hvem har vel ikke det? Innerst i skapet, spiskammerset, eller i boden. Med litt fløte, egg, og noen av høstens bær, kan du lage en kjapp og enkel dessert i løpet av noen få minutt.

Råkrem er når man blander vanlig krem og eggedosis, noe som gir en luftig og fløyelsmyk krem, som bør serveres kjapt, før den faller sammen …

Du trenger:

3 dl fløte

3 egg

3 ss sukker

2 ss eggelikør

Rester av julekaker

Tørket banan, ev. nøtter

Frosne bær (blåbær, bringebær, tyttebær, jordbær …)

Slik gjør du det:

Pisk eggedosis av egg og sukker.

Pisk krem av fløte, og vend inn eggelikøren på slutten.

Bland disse to forsiktig med en slikkepott.

Hell i en flott skål, og drys over finhakkede julekaker, bær, og den tørkede bananen (ev. nøttene)