Og hvem har vel ikke det? Innerst i skapet, spiskammerset, eller i boden. Med litt fløte, egg, og noen av høstens bær, kan du lage en kjapp og enkel dessert i løpet av noen få minutt.
Råkrem er når man blander vanlig krem og eggedosis, noe som gir en luftig og fløyelsmyk krem, som bør serveres kjapt, før den faller sammen …
Du trenger:
3 dl fløte
3 egg
3 ss sukker
2 ss eggelikør
Rester av julekaker
Tørket banan, ev. nøtter
Frosne bær (blåbær, bringebær, tyttebær, jordbær …)
Slik gjør du det:
Pisk eggedosis av egg og sukker.
Pisk krem av fløte, og vend inn eggelikøren på slutten.
Bland disse to forsiktig med en slikkepott.
Hell i en flott skål, og drys over finhakkede julekaker, bær, og den tørkede bananen (ev. nøttene)