Slik blir nye Volkswagen Passat GTE

PRODUSERT AV ADRESSEAVISEN BRAND STUDIO FOR MØLLER BIL

Denne høsten kommer Volkswagen med en ny utgave av Passat GTE. Nå får du lengre rekkevidde, mer komfort og lavere forbruk med flust av smarte og elegante løsninger i en stor, ladbar hybridbil.

Det første som slår deg når du ser den nye Volkswagen Passat GTE er designet. Den har et markant design, rene linjer og dynamiske proporsjoner som gjør det lett å bli begeistret.

Men det er enklere å bli blåst av banen av det du finner inne i bilen.

- Det er en helt fantastisk bil som gir deg utrolig mye for pengene. Passat er kjent for sine gode kjøreegenskaper, men nå er den også spekket med innovative systemer som gjør turen og bilopplevelsen enda bedre, sier Arne Helland, markedssjef ved Møller Bil Trondheim.

Arne Helland, Markedssjed ved Møller Bil Trondheim er begeistret for den nye Volkswagen Passat GTE

"

Nå er den også spekket med innovative systemer som gjør turen og bilopplevelsen enda bedre

Lengere rekkevidde.

Lang el-rekkevidde

Det viktigste for mange er nok at motoren til nye Volkswagen Passat GTE har fått seg en betydelig oppgradering. Hybridbilen har hele 218 hestekrefter å rutte med.

Med nye Volkswagen Passat GTE får du en elektrisk rekkevidde inntil 55 kilometer. Dermed kan du kjøre langt med den grønne motoren, noe som gjør at den store stasjonsvognen er svært fleksibel.

- Den lange elektriske rekkevidden gjør at du fint kan bruke den som en elbil når du kjører til og fra jobb, eller skal kjøre en tur rundt i byen, sier Helland.

- Hvis du har tenkt å kjøre langt, eller skal dra en henger eller en campingvogn, så er det bare å bruke hybrid-teknologien. Da er den jo like sterk, om ikke sterkere, enn en vanlig bil. Det er det som er så fint med denne teknologien. Bensintanken er utformet slik at du kan kjøre lenge med full tank, uten at drivstoffkvaliteten forringes, legger han til.

"

Har du tenkt å kjøre langt, eller skal dra en henger eller campingvogn, så er det bare å bruke hybridteknologien

Motoren til nye Volkswagen Passat GTE har fått en betydelig oppgradering. Hybridbilen har hele 218 hestekrefter å rutte med.

Les mer om den smarte hybridteknologien


Med denne bilen slipper du også å lete febrilsk etterbilnøklene før du setter deg inn i kjøretøyet.

-  Du kan bruke mobilen din til å låse opp og starte bilen. Du kan dele nøkkelen med 15 andre brukere, slik at det blir lett for mange å bruke den, sier Helland.

Smarte løsninger

Den smarte nøkkelen er bare én av de smarte nyvinningene du finner i bilen.

- Mye av teknologien er fremtidsrettet. Vi går jo trinn mot trinn mot førerløse biler. Mesteparten av utstyret for det ligger allerede klart i Volkswagen Passat GTE, men den brukes til å hjelpe føreren ogredusere faren for skader, sier Helland.

- Teknologien skal gjøre at føreren har en så behagelig tur som mulig, og at han eller hun skal slippe å bruke tid på andre ting enn kjøringen, legger han til.

Du kan låse opp bilen med mobilen og dele nøkkel med 15 andre brukere.

Mer

komfort.

I bilens digitale cockpit kan du velge de funksjonene som er viktig for deg. Innvendig finner du ambiente lys, som gjør at du slapper bedre av og er mer fokusert bak rattet. Bilen skjønner hvis det kommer mennesker i veibanen og bremser opp. Det samme gjelder for biler både foran og bak.

Hvis du er på langkjøring og er i ferd med å få tunge øyne, vil Volkswagen Passat GTE oppfatte situasjonen og ta grep.

- Da sakker bilen farten og vil til slutt stoppe opp ved veikanten, sier Helland.

Volkswagen Passat GTE har LED-lys både foran og bak. Men de i fronten er hakket smartere enn de fleste lys.

- De smarte LED Matrix-hovedlyktene gjør at du har full oversikt hele døgnet – uten at det går utover andre trafikanter. Lysene er intelligente og gjør at du kan kjøre med fjernlyset på hele tiden, uten å blende andre og deg selv, sier Helland.

I bilen kan du velge de funksjonene som er viktige for deg. Bilen skjønner om det kommer mennesker i veibanen og bremser opp.

"

Smarte LED Matrix- hovedlyktene gjør at du kan kjøre med fjernlyset på hele tiden, uten å blende andre og deg selv

Lavere

forbruk.

- Ypperlig familiebil

Inne i bilen har du god plass, med ryddige instrumenter og en stor infoskjerm med enkle menyer.

Infoskjermen kommer til å bli populær blant sjåføren og passasjerene. Volkswagen Passat GTE er du alltid på nett. Det gir deg enkelt muligheten til å kommunisere med venner, familie og kolleger mens du er på farten. I tillegg kan du bruke nettforbindelsen til å enkelt streame musikk og annen underholdning.

Med nettradio har du et enormt utvalg av radiostasjoner og podcaster, som kan gjøre langkjøringen mer interessant.

- Det er en helt ypperlig familiebil. I tillegg til teknologien får du god plass og et stort bagasjerom, mener Helland.

Bagasjerommet rommer 483 liter. Med seteryggene nede kan du pakke med deg hele 1613 liter med kolli.

- Den passer også godt for bedrifter og firmaer som skal kjøre langt. Nye Volkswagen Passat GTE har kvaliteter som passer for alle, legger Helland til avslutningsvis.

Du får enkelt mulighet til å kommunisere med venner, familie og kollegaer mens du er på farten. Med nettforbindelsen kan man enkelt streame musikk og annen underholdning.

"

Nye Volkswagen Passat GTE har kvaliteter som passer for alle

Om artiklene fra Brand Studio

Innholdet i denne artikkelen er ikke skrevet av redaksjonen, men av Brand Studio, en del av avisens annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold.
Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut? Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

© Copyright Adresseavisen Brand Studio