Annonsørinnhold

Bidrar til lokal idrettsglede

PRODUSERT AV ADRESSEAVISEN BRAND STUDIO FOR Orkland Energi

Arne Berg, daglig leder i Meldal IL, kan juble over økte sponsormidler etter at Orkland Energi kom på banen. Det hjelper idrettslaget med å gi et tilbud til alle i kommunen.

Meldal IL har rundt 350 medlemmer, de aller fleste er barn og unge.

– Idrettslaget er en bauta i lokalsamfunnet her. Mer eller mindre alle som bor her har en tilknytning til Meldal IL. Det er derfor kjempeviktig at vi har et godt tilbud til medlemmene våre, sier Arne Berg, leder i Meldal IL.

Han går straks inn i sitt tredje år som leder i idrettslaget, men hans historie i Meldal IL er et langt kapittel.

– Jeg har vært medlem så lenge jeg har kunnet gå, tror jeg, sier Berg med et smil.

- Det begynte med ski og fotball da jeg var yngre. Etter hvert tok jeg på meg noen verv, og så har det bare ballet på seg, legger han til.

Sponsor-løft

I fra 1. januar 2019 har det blitt enklere for Meldal IL å få hjulene til å gå rundt. Nå har de fått med seg Orkland Energi på sponsor-laget, noe som har gitt klubben et skikkelig økonomisk løft.

Les mer om hvordan Orkland Energi gir tilbake lokalsamfunnet.

- Det er en betydelig avtale for oss. Orkland Energi er helt klart den største sponsoren vår. Det er utrolig viktig for oss at de ønsker å støtte oss. Da de kom inn på sponsorsiden ble sponsorbudsjettet vårt doblet, sier Berg.omw_Meldal-Turn.20.jpg
omw_Meldal-Turn.16.jpg
omw_Meldal-Turn.07.jpg
omw_Meldal-Turn.04.jpg
omw_Meldal-Turn.26.jpg

Han forteller at pengene ikke er øremerket for å dekke driftsunderskudd. De skal gå til å utvide tilbudet på alle idrettene klubben står for, nytt utstyr eller forbedringer på anleggene. Men det viktigste for Berg og Meldal IL er at pengene åpner dørene for at flere kan være med på moroa.

- Det er viktig for oss at vi klarer å holde prisene våre lave, slik at flest mulig har muligheten til å være med på idrett i Meldal IL. Målet vårt er at flest mulig skal være i fysisk aktivitet. Da er det viktig at det ikke koster for mye, sier Berg.

Les også: Slik gikk det med vinnerne av Gnistprisen

Målet vårt er at flest mulig skal være i fysisk aktivitet.

– Utrolig takknemlig

Idrettslaget tilbyr blant annet friidrett, ski, hopp, fotball og turn til sine medlemmer. Det er spesielt det sistnevnte som er mest populært.

– Turn-miljøet bare vokser og vokser. Per nå har vi 150 turnere i idrettslaget. Det har blitt såpass populært at vi tidvis har hatt ventelister for å komme seg med i gruppa. Det er jo både bra og trist, sier Berg.

Les også: Derfor sverger Nina og Rune til det lokale kraftselskapet

Det er mandager som er den store turn-dagen i Meldal. I 18-tiden var hallen stappfull med små turn-jenter, som entusiastisk løp fra stasjon til stasjon for å prøve seg på forskjellige øvelser. Trampettene og madrassene i hallen får også kjørt seg.Mandager er den store turn-dagen i Meldal.

- Det er klart at det sliter på utstyret og vi er avhengig av å oppdatere utstyret jevnlig. Meldal IL har de seneste årene fått flere flinke konkurranseturnere. Da er vi avhengig av bra utstyr for å hjelpe dem til å utvikle talentet sitt. Det er ikke motiverende eller morsomt hvis man hopper på den samme trampetten, som bare blir mykere og mykere for hver gang man bruker den, sier Berg.

Han forteller at ferske sponsormidler fra Orkland Energi derfor er veldig kjærkommen.

- Vi er utrolig takknemlig for at de går inn såpass tungt i Meldal IL. Det hadde blitt forferdelig kostbart og ført til mye dugnadsarbeid hvis de ikke hadde kommet med på sponsorsiden, sier Berg.

I januar i år skiftet Orkland Energi navn fra Orkdal Energi. Her kan du lese hvorfor!

omw_Meldal-Turn.24.jpg
omw_Meldal-Turn.21.jpg
omw_Meldal-Turn.22.jpg
omw_Meldal-Turn.09.jpg
omw_Meldal-Turn.06.jpg
omw_Meldal-Turn.05.jpg

Om artiklene fra Brand Studio

Innholdet i denne artikkelen er ikke laget av redaksjonen, men av Brand Studio, en del av avisens annonseavdeling. Vi er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold.
Om du opplever at denne eller andre annonser er utydelig, gi oss gjerne beskjed på e-post.

Synes du denne type artikler ser spennende ut? Ta kontakt så hjelper vi deg gjerne.

© Copyright Adresseavisen Brand Studio