Med seg hadde de fantastiske musikere og korister, og dyktige medhjelpere som bidro til en uforglemmelig opplevelse i nydelige omgivelser.

I februar avholdes også en mini-konsert med de medvirkende hvor vi med ydmykhet og stor takknemlighet mottar midler som går til vårt videre arbeid med å fremme god psykisk helse. Både i regi av Børsen og i samarbeid med andre flotte aktører.

I 2022 oppfordret verdensdagen for psykisk helse til markeringer som skaper gode og meningsfulle møter mellom forskjellige mennesker.

«Vi trenger flere arenaer og anledninger til å møtes på tvers av generasjoner, kulturer, personligheter, meninger og erfaringer. Det er med på å utvide vår forståelse for hverandre, og er et viktig bidrag for å motvirke stigma, ensomhet og utenforskap.»

Vi håper Børsen kan være en møteplass hvor alle føler seg velkommen, og hvor man kan være seg selv fullt ut. Alle har vi ei psykisk helse, og alle vil vi komme ut for tøffe perioder i livet.

En tung bagasje kan føles litt lettere om man lar andre slippe til, som kan hjelpe til å bære lasten. Musikk og kultur er også bevist ved forskning at gir stor psykisk helsegevinst.

Tusen takk til Linn Silje, Lise og alle medvirkende. Det at dere utviser en så sterk tillit til Kulturstua Børsen forsterker vår tanke om at vi er på riktig vei:

Å skape et møtested hvor alle føler seg velkommen, uansett forutsetninger. For på Børsen vil akkurat DU -  ALLTID VÆRE GOD NOK.

Vi er ikke alle i samme båt. Men vi står i samme storm. Og imens noen står stødig i et tankskip eller sklir rundt i en cabincruiser er det andre som sitter i en ustødig trebåt.

Vi har ikke alle fått tildelt de samme forutsetninger i livet - og det krever både raushet og forståelse fra andre mennesker for å kunne stå stødig i eget liv.

Vi vet aldri hvilke kamper de andre kjemper. Derfor skal vi bry oss, og vi skal vise det.

«For du veit når en tulipan begynne å heng med hodet, også trøkke vi den inn blant dem andre for at den ska stå oppreist. Det e et sånt samfunn vil vi ha.»

På vegne av Kulturstua Børsen: Tusen takk.

Lise Albrigtsen og Linn Silje Hembre skapte lys i mørketida med sine konserter. Foto: Audhild Øye