Møter Trondheims-Ørn i cupen

KIL/Hemne fikk ønsket oppfylt.

KIL/Hemne får besøk av Trondheims-Ørn i cupens andre runde.Arkivfoto 

Hemne

Mandag ettermiddag ble det klart at KIL/Hemne får besøk av Trondheims-Ørn i Ånesøyan 25. mai. Dermed fikk klubben det som de ønsket etter å ha slått ut Nidelv i den 1. runden.

– Det er litt ekstra stas å få Trondheims-Ørn. Det er tross alt motoren på kvinnesiden i Trøndelag. Jeg har fått snakket litt med jentene og de ser frem til kampen, sier KIL/Hemne trener Per Erik Bjerksæter.

Håper på 300

Da Trondheims-Ørn besøkte Ånesøyan i 2008 kom det 450 tilskuere. Bjerksæter tror ikke like mange kommer i år.

– Jeg tror det skal litt til å skape den samme folkefesten som den gang, men jeg håper det kommer mellom 3 og 400 tilskuere. Men kanskje vi blir overrasket også. Vi hadde 170 tilskuere på den første hjemmekampen i år, så vi vet jo aldri, sier Bjerksæter.

Vil gi Ørn kamp

Da Trondheims-Ørn var på besøk i 2008 ble det hele 8-0 til eliteserielaget. Nå håper Bjerksæter at KIL/Hemne kan gjøre ting vanskelig for Ørn.

– VI går jo alltid på banen for å vinne, selv om vi vet det blir tøft mot Trondheim-Ørn. Vi har spillere som fungerer til kontringer og vi håper å gjøre det vanskelig for Ørn. Jeg blir i hvert fall skuffet om vi taper like mye som sist gang, sier Bjerksæter.