Nytt denne gangen er at de tilbyr takeaway i tillegg til à la carte-restaurant for gjestene.

Det er VG1-elevene ved Restaurant og matfag som inviterer til restaurant i skolens lokaler. Restaurantdrift er blitt en tradisjon ved skolen, der både VG1- og VG2-elevene har sine restaurant-konsept. Mens VG2-elevene arrangerer kveldsrestaurant, velger VG1-elevene å ha restaurant på dagtid. dagrestauranten 20. og 22. mars er en mulighet for folk til å ta lunsjen sin på Meldal vgs.

Restaurantsjef Jonas Asbøll Storm avslører menyen:

— Hovedrettene koster 70 kroner og er fritert kylling, svinegrillspyd, vårruller, og lasagne, samt valgfri dip til 10 kroner. Folk kan velge mellom BBQ, ostesaus, og hvitløkssaus. Dessertmenyen er panna cotta, sjokolademoussé-kake, og sitronterte, og dessertene koster 40 kroner.

— Vi skal pynte restaurantlokalet og der har vi vært heldige og fått bidrag fra to lokale bedrifter, nemlig Groven gartneri og Å gartneri. De har gitt oss blomster, så det skal bli koselig her, lover servitør Anne Mogseth Solstad.