Elever ved Meldal vgs. sprer livsglede

Meldal

Det var livsglede for store og små da elevene ved VG1 Helse og oppvekstfag og VG2 barne- og ungdomsfag ved Meldal videregående skole inviterte tredjeklassingene ved Løkken Verk Montessoriskole og beboerne ved omsorgsboligene ved Løvbytunet på aktivitetsdag på skolen 31. august.

Elevene ved Meldal vgs. hadde forberedt mange aktiviteter som passet både for de små skolebarna og de eldre beboerne ved Løvbytunet. I planlegginga hadde de satt opp innkjøpsliste til baking, kaffekoking og bespisning.

De hadde satt opp lavvo, leid inn bålpanne og lånt svartkjel for kaffekoking. Aktiviteter hørte med og de la til rette for natursti, aktivitetsløype, quiz, dans, bowling og kaste blink på blikkbokser.

Mens tredjeklassingene ved Montessoriskolen både fikk lavmælt aktivitet i lavvoen og mer høylytt dansing på skoleplassen, var det tydelig at de fra Løvbytunet koste seg med kaffe og å være publikum til ellevill dans!

Av Marit Mjøen