I kveld skjer valget

Stine er redd for å gå på en stor smell.

Av fire bønder som flyttet inn på gården hos Lars Tomas Sletten Kapelrud er det nå bare Stine (t.v. nederst) og Lene Camilla Sigvarhsen igjen. I kveld skjer det endelige valget  

Orkdal

I kveld får TV-seerne se årets bønder i Jakten på kjærligheten gjøre sine endelig valg. På hver av gårdene står det igjen to friere, som håper å bli "sin" bondes utvalgte.


Alenedate på bursdagen

Stine feiret 25-årsdag i mandagens episode av "Jakten på kjærligheten".


Stine (25) fra Orkdal legger ikke skjul på at hun er betatt av bonden Lars Tomas Sletten Kapelrud, og ser for seg et liv på gården på Helgelandskysten. Men situasjonen er ikke enkel. For "konkurrenten" Lene Camilla Sigvarhsen håper også på å bli bondens utvalgte.

– Jeg har turt å tenke tanken at jeg kanskje ender opp med han. Det er en stor drøm for meg. Samtidig er jeg så sinnssykt redd for å gå på en stor smell! sier Stine til TV2

Bonden Lars Tomas har det heller ikke enkelt foran det siste valget, og han innrømmet i forrige ukes episode at det var litt trykket stemning på gården.


Trykket stemning på gården

Stine fra Orkdal er en av to gjenværende friere hos Lars Tomas Sletten Kapelrud.


- Det er mye følelser i sving. Begge jentene er veldig klar for å bli bedre kjent med meg, og det gjør situasjonen ekstra vanskelig, sier han ifølge TV2s lekkasje fra kveldens episode av Jakten på Kjærligheten.