- Har hatt det tøft

Men Nord-Norge er fortsatt endel av drømmen for Stine.

– Jeg har fått det som har skjedd litt på avstand nå. Når jeg ser «Jakten på kjærligheten» på TV er det enklere å forstå hvorfor ting ble som det ble, sier Stine til TV2.no.  Foto: TV2

Orkdal

Drømmen brast for Stine (25) da Lars Tomas Sletten Kapelrud sendte henne heim i mandagens episode av Jakten på kjærligheten.

- Den så jeg ikke komme, uttalte hun etter at bonden hadde fortalt henne sitt valg, og var tydelig både overrasket og veldig trist over beskjeden hun fikk.

SE DET SISTE VALGET HER

- Tøft

– Det er ganske tøft. Jeg ble veldig glad i Lars Tomas, og jeg savner han fortsatt. Jeg har nok litt kjærlighetssorg, sier hun til TV2.no, der hun også forteller at tida etterpå har vært tøff, og at det er vanskelig å komme videre.

Vanskelig har det vært ikke minst å holde utfallet hemmelig overfor omgivelsene heime. For selv om det har gått lang tid siden Stine ble sendt hjem fra gården, har hun hatt en kontrakt med TV 2 om å ikke avsløre utfallet før den aktuelle episoden ble sendt på TV.


I kveld skjer valget

Stine er redd for å gå på en stor smell.


Det har vært vanskelig å smile og holde fasaden når jeg selv har hatt det ganske jævlig, sier 25-åringen, men forsikrer overfor TV2.no at ting går bedre nå.

kke gitt opp drømmen

Stine stilte i Jakten på kjærligheten med en klar drøm om finne seg en mann og å slå seg ned i Nord-Norge

Den drømmen har hun ikke gitt opp.

– Nå gleder jeg meg bare til jeg kan gå videre. Nord-Norge er fortsatt en del av drømmen. Jeg trives godt der, og det finnes flere karer i Nord-Norge, så det skal nok gå bra, uttaler Stine til TV2.no