Ble årets ildsjel i Orkdal

Ole Rønning ble årets ildsjel i Orkdal kommune for sin innsats i Svorkmo NOI.

Ole Rønning (Orkdal) 

Orkdal

Ole Rønning, Svorkmo NOI

Det er over 60 år siden Ole Rønning deltok i sitt første arrangement for idrettslaget Svorkmo IL, da som løypemannskap. Den gangen var det et patruljeløp på Holtmyren. Løypa måtte gås opp for både spor og stavtak. Siden da har Ole alltid deltatt både ved idrettsarrangement og dugnader i regi av Svorkmo.

For sin innsats fikk han på nittitallet, sammen med flere andre medlemmer i idrettslaget, hedersdiplomet. Ole representerer grasrota i Svorkmo/NOI, selve grunnfjellet, og uten å stikke seg fram har han gjort en kjempejobb for idrettslaget i over 60 år. Ole har også en aktiv karriere, både som hopper og som solid sisteskanse på lagets fotballag i mange år. Ole er nå også æresmedlem av Svorkmo/NOI.