Orkdaling til topps i minnerennet

Vant med nesten minuttet.

Erik Fagerholt (t.v) vant Johan Evjens Minnerenn med drøye minuttet på Johan Riseth Hammer fra Børsa. 

Orkdal

Ingen klarte å gjøre noe med Erik Fagerholt (33) fra Orkdal IL og Team Knyken under Johan Evjens Minnerenn søndag. En trio på tre personer rev seg tidlig løs fra feltet. På de siste motbakkene inn mot mål klarte Fagerholt å rive seg løs og gikk i ensom majestet over mål på tiden 1,08,28. En tid som ikke er langt unna Niklas Dyrhaugs rekordtid for tre år siden.

– Jeg er godt fornøyd med løpet. Jeg hadde gode ski, men forholda la godt til rette for at det ble mye staking. Det var først på de siste to kilometerne jeg klarte å rive meg løs fra resten av gruppa, forteller Fagerholt.

Johan Riseth Hammer fra Børsa IL gikk inn på en andreplass, knappe minuttet bak vinneren.