Tapte etter syv strake seiere

Orklas juniorlag gikk på sitt første tap denne høstsesongen.

Orkla juniorlag tapte for Byåsen på hjemme. Dermed ble seiersrekken på syv kamper brutt.Arkivfoto 

Orkdal

Orklas juniorlag har vist en utrolig form denne høstsesongen og har klatret opp på 2. plass i 0. divisjon som huser de beste juniorlagene i Trøndelag. Før onsdagens kamp mot Byåsen hadde laget vunnet alle syv høstkampene sine, scoret 36 mål og sluppet inn ni.

Første hjemmetap

Men hjemme mot Byåsen tok seiersrekken slutt for juniorlaget.

Byåsen som i øyeblikket ligger på en 4. plass ble for tøffe for Orklas juniorlag onsdag kveld og vant 3-1. Dermed ble Orkla påført sitt første hjemmetap denne sesongen.

Kontroll på 2. plass

Til tross for tapet har Orkla godt grep om 2. plassen og har fire poeng margin ned til Nardo som ligger på 3. plass. Steinkjer som topper avdelingen vant sin kamp på onsdag og har nå fem poengs ledelse. Det kan bli vanskelig å ta igjen med bare tre kamper igjen å spille.