Effektmåling av motor gjorde utslaget for Bjørnstad Bil. Daglig leder Håvard Gustad var svært fornøyd med å få andreplass i det gode selskap.

— Beste reklamen vi kan få. Vi hadde tatt oss bryet med å frakte alt effektmåleutstyr til Våler, og det betalte seg. Det var mye blank krom og lakk på utstillinga, men vi kunne lokke med skikkelig «brum-brum» på vår stand, og som vanlig opplever vi at den reelle effekten på biler kan variere mye, selv fra identiske modeller. Beste kombinasjon elektronikk og mekanikk er viktig, fortalte Håvard Gustad til ST.

Tøffe biler

Gatebilutstilling var stedet hvor «gutta» viste frem det grommeste de hadde, både av karosseri og motor. Konkurransen var hard og det fantes mye fint på styling og ekstrautstyr, både i Norge og i Skandinavia ellers.

Håvard Gustad, Kjell Olav Skorild, Jon Einar Heggset, og Joar Riseth hadde tatt med seg tre meget spesielle Nissan-modeller. Dette i tillegg til fin dekorasjon på standen, gjorde at orkdalingene pekte seg ut i mengden.

Prøvekjøring

— Denne utstillinga gir bilfrelste også muligheten til å prøve seg på banekjøring. Slikt er alltid populært. At vi fikk andreplass som beste stand er nok en kombinasjon av både utstilling og lyd. For det er så rart med det.

— Vrinsk fra ei eksospotte får gjerne ekstra oppmerksomhet blant gatebilfrelste. og speakeren opplyste motoreffekten vi målte over høyttaleranlegget på utstillinga, avsluttet Håvard Gustad ved Bjørnstad Bil på Fannrem.