Far og sønn skal trene Svorkmo

Svorkmo har forsterket trenerteamet til neste års 5. divisjon.

Far og sønn. Arild Eggan blir med og trener Svorkmo sammen med sønnen Thomas Eggan kommende sesong.Foto: Privat 

Orkdal

Inneværende sesong tok Thomas Eggan Svorkmo til 5. divisjon, nå har han styrket trenerteamet til neste år og fått med pappa Arild Eggan på laget.

Arild Eggan har tidligere trent lag i Glimt, Orkanger, Orkdal IL og Svorkmo NOI. Han har nærmere 30 års erfaring med lagbygging fra håndballen. Nå ønsker han å bidra med lagledelse, motivere spillere og sørge for at intensiteten er god på treningene denne vinteren.

Pappa som mentor

Pappen var mye av grunnen til at Thomas Eggan har fått interessen for trenerrollen. Han ser frem til et spennende samarbeid neste sesong.

– I oppveksten var jeg ofte med på treningene og kampene. Synes det var veldig artig og interessant å være med han. Han har et enormt engasjement og en tilstedeværelse som smitter over på spillerne. Han har på mange måter vært min mentor. Så jeg ser frem til å få et enda tettere samarbeid med han, sier Thomas Eggan.

– Men hvordan blir arbeidsfordelingen?

– Arbeidsfordelingen vil vel falle seg litt naturlig når vi starter på feltet, vi har kjent hverandre såpass lenge. Jeg vet at han er meget dyktig i å skape gode og sterke kollektiv. Dette er noe jeg tror vi vil merke som en av kjepphestene hans på feltet, sier Thomas.

Vil vinne hver kamp

Svorkmo scoret 119 mål i fjor og vant 6. divisjon seks poeng foran Rindal. Også kommende sesong er målet å kjempe i toppen, selv om laget er nyopprykka.

– Svorkmo møter alltid opp for å vinne hver kamp de spiller og med det som utgangspunkt, så gir det seg litt selv hvor vi ønsker å havne. Vi skal fortsette den positive trenden vi har hatt siden vi startet opp dette prosjektet for 2 år siden og jeg er sikker på at vi skal bite godt ifra oss, tror Thomas.

– Blir det hentet forsterkninger til neste år?

– Vi jobber med å øke bredden i troppen ja. Utover det ønsker jeg ikke å kommentere det noe nærmere, avslutter han.