Orkla tok kontakt

Styreleder i Orkla, Fredrik Evjen, sier at Orkla tok kontakt med Jan Guldahl og Trondheim øyelegesenter etter uttalelser i media.
Orkdal

Øyelegen Jan Guldahl tar et oppgjør med Orkla FK og håndteringen av sponsorsamtalene mellom Trondheim øyelegesenter og klubben i et leserinnlegg som sto på trykk i onsdagens papiravis. Nå også på nett.

Der presiserer Guldahl at det var Orkla som tok kontakt med Trondheim øyelegesenter, men at de nå trekker seg fra et eventuelt samarbeid uten å komme med noen form for begrunnelse. At Orkla tok kontakt kan styreleder i klubben, Fredrik Evjen, bekrefte.

– Før jul gikk han (Jan Guldahl) ut i media og sa at Orkla kunne være enn aktuell samarbeidspartner. Vi tok kontakt med øyelegesenteret før jul og var interessert i et samarbeid, men det var lenge før noe av det som kom frem i media i ettertid, forklarer Evjen.

– Ingen kommentar

Guldahl avslutter innlegget sitt med å si at han tror Orkla trakk seg fra samarbeidet fordi klubben fryktet hets fra media. Det ønsker ikke styrelederen å kommentere.

– Det har vi ingen kommentar til og står på at det var en helhetsvurdering som ble gjort av styret, sier Evjen.