Høye damer på frokost-TV

Thea Lovise Tangvik fra Fannrem blir torsdag morgen å se i God morgen Norge på TV2.

Thea Lovise Tangvik blir å se på TV2-programmet God morgen Norge i morgen. 

Orkdal

Tangvik er medlem i klubben «Høye damer i høye hæler», og det er i den forbindelse hun og 18 andre høye damer blir å se på frokost-TV.

Klubben er for damer som over 18 år - og mer enn 1,80 meter høy.

Vokser stadig

– God morgen Norge tok kontakt med lederen vår, Anne Marie Guldahl Jernquist, og lurte på om vi ville være med. De syntes det var artig at vi hadde en slik klubb, og var interessert i å høre om hva gruppa har betydd for og hjulpet oss med, med tanke på livsstil, sier Tangvik.

Gruppa har den siste tiden vokst seg stor, og består nå av hele 700 medlemmer, etter medieomtale blant annet i VG.

– Det er flere som har lært seg å trives bedre med høyden sin etter at de ble med i gruppa. Selv har jeg fått gode tips om hvor jeg kan kjøpe lange nok bukser og store nok sko, sier hun.

På høye hæler

Som dame på 1,85 meter på strømpelesten, har Tangvik selv opplevd å bli stirra på. Hun vet at ikke alle trives med det. Men når damene nå skal intervjues på TV, vil de stå frem som stolte over høyden sin. Alle stiller i høyhælte sko.

– Selv om jeg skal ha på sko med 10 centimeter høye hæler, blir jeg langt fra lengst av damene, sier Tangvik, som ikke klarte å motstå fristelsen fra å bli med på TV-programmet.

– Dette måtte jeg bare bli med på, ler hun på telefon fra Oslo, hvor God morgen Norge spilles inn.