Kjærlighet og energi i fjellet

Violet Road stilte med spilleglede og energi på Nerskogkonserten. Publikum svarte med minst like mye energi.
Rennebu

Violet Road, de fire brødrene fra Troms, pluss en til, har kommet med rekordfart inn i norsk poprockverden. Med utrolig sjarm og utstråling, energi, tilstedeværelse, musikkglede og en unik evne til å kommunisere med publikum, gjorde de årets Nerskogkonsert til en strålende suksess.

Er sultne

Aldri før har publikum gitt seg så hen til artistene på scenen. Aldri før har de vært så samstemte, og aldri før har de respondert slik på artistenes invitt.

Og grunnen er åpenbar. Violet Road er et band som byr på seg selv både musikalsk og underholdningsmessig. De utstråler energi fra første gitarstrøk til de aller nådigst får lov til å forlate scenen. De utviser ekte spilleglede som er få etablerte artister forunt. Denne gjengen er sultne på suksess, gode møter med publikum og på å gjøre konserter. Og publikum er sultne på dem fordi de er uforutsigbare, de har nye låter, de representerer noe nytt som er unikt og de utøver ekte spilleglede og musikalitet som ikke er dagligvare.

Fullkomment

Og vi tror på gutta i bandet når de uttaler at elsker publikummet på Nerskogkonserten. Og det er ikke vanskelig å forstå at publikum også elsker dem og det de serverer av unik musikkformidling denne augustkvelden som truet med både regn og kalde grader. Violet Road og publikums varme skremte alt dårlig vær avgårde. Med flerstemte «Å eg veit meg eit land», var konserten rett og slett fullkommen.

Terningkast 12

Vanligvis holder vi oss langt unna terningkast, men denne kvelden bruker vi to terninger og gir terningkast 12 for musikkglede, musikkformidling, prikkfritt arrangement og et alle tiders publikum som ga seg hen til bandet og deres mange innspill.