Sandvik vant Rindølrennet

Rindal

Søndag gikk Rindølrennet av stabelen i Furuhaugmarka. Regnet gjorde sitt til at det ble et sugende og tungt føre i det 30 kilometer lange rennet. Også i år kunne konkurranseutøverne velge om de ville gå klassisk eller friteknikk.

Ingen kunne gjøre noe med Jo Inge Sandvik fra Svorkmo NOI i friteknikk. Han gikk inn til 1:23:19 og suveren seier. Han var over minuttet foran Lars Bakken Røen fra arrangørklubben Rindal IL.

Lite deltakere

Regnet må nok ta skylden for den litt labre deltakelse på årets Rindølrenn. Det var 95 startende i trimklassen og 21 i konkurransen. Av disse var det 7 menn og en kvinne i klassisk, 13 fristil løpere som startet sist men kom først inn til mål.

I klassen for de som gikk klassisk var Svein Svanem fra Tingvoll som gikk til topps med tiden 1:45:16. Han var to og et halv minutt foran Bård Nonstad fra Rindal IL.