Arrangerer som planlagt, men med visse smittetiltak

Til sammen sto 203 deltakere på startstreken under den 36. utgaven av Lina Roindt. Her fra konkurranseklassen 

Rindal

Mange arrangement avlyses for tiden. Arrangøren av Lina Roindt, Rindal IL, kommer til å gjennomføre løpet på terminfestet dato, 13. september, men med visse tiltak. Det sportslige er gjenkjennbart:

Start og innkomst: Torshall på Bolme i Rindal. Løypa, som er 10,8 km, går etter asfalt i en runde om Rindal Sentrum. Spasertrimmerne i Trimklassen kan velge mellom tre alternativer: Stor-Lina 10,8 km, Midt-Lina 6,7 km (om Sunnabrua og Elvepromenaden) og Litj-Lina 3 km (om Rinnvollen)

Det 37. Lina Roindt, arrangeres etter «NFIFs retningslinjer for mosjonsløp under koronasituasjonen». De tilrettelagte tiltak er godkjent av kommuneoverlegen ut fra dagens smittesituasjon.

- Noen av tiltakene i kortform er effektivisering av påmeldingsrutinene i trimklassen (det jobbes med et opplegg for elektronisk påmelding). Engangsstartnummer også i Trimklassen. Det blir ingen garderobe og ikke matsalg. Det blir heller ingen drikkestasjon underveis, men drikke ved mål. Premiering, men ingen ordinær premieutdeling. Seeding av startfeltet i konkurranseklassene, skriver Rindal IL i en mail til ST.

Lina Roindt blir ett av få landevegsløp denne høsten.