Til Europas største kunstmesse

Kunstner Inga Dalsegg skal ha utstilling i både London og Rio i sommer.

Inga Dalsegg får nok å gjøre i sommer, med flere utstillinger både i innland og utland.Arkivfoto 

Rindal

Rindalskunstneren Inga Dalsegg har blitt booket til Parallax Art Fair i London i slutten av juli, dette er Europas største kunstmesse.

Parallax

Det er 13. gangen denne messen holdes i Chelsea Town Hall på fasjonable Kings Road i London. Det er rundt 200 kunstnere som deltar. Samme arrangøren står også bak kunstmesser i New York og Miami, alle under tittelen Parallax.

Rio og Rindal

Dalsegg skal også delta på The International Art Festival i Rio i Brasil 3.-26. juli.

I tillegg arrangerer hun den aller første kollektivutstillingen i sitt eget galleri i Rindal, Dalalåven Atelier, sammen med to andre kunstnere fra 27.juni til 12.juli. Hun har også en utstilling i Valsøyfjorden nå, denne henger til 17.juli.

– Ellers skal jeg delta på noen messer i sommer, en kunstmesse i regi av et galleri på Sverresborg i Trondheim i juni blant annet, men først blir det Torgdag under Vårsøghelga i Surnadal, sier Dalsegg.

Travel sommer

Dalsegg hadde planer om en rolig sommer i sitt eget galleri i Rindal i sommer, men det blir det altså ikke noe av.

– Slik planen ser ut nå blir det da å åpne utstilling på Dalalåven, så reise til Brasil, komme hjem fra Rio til Rindal for å avslutte utstillingen her på Dalalåven, få hjem eventuelle usolgte maleri fra Valsøyfjorden, og så finne ut hvilke av disse som skal pakkes ned for å bli med meg til London, forteller rindalskunstneren.

Les også:


Lanserte nettbutikk

Går nye veier for å selge kunsten sin.

 

 

Vurderer unge kulturtalenter

Inga Dalsegg mener hun er privilegert som får lov til å sitte i juryen for Drømmestipendet.