Fotballkampen var høydepunktet og avslutninga på en meget vellykket aktivitetsdag på skolen. Lærere i fantasifulle kostymer gjorde en bragd på fotballbanen, men vi merket oss at dommeren var temmelig overbærende når det gjaldt å handheve offsidereglene.

Heiagjengen var delt i to, men enkelte av supportene hadde skrevet «Heia lærerne» på én side av plakaten, og «Heia syvende» på den andre. Stemningen skiftet om kapp med kampens utvikling. Aktivitetsdagen bød på allsidige aktiviteter. Konserten først på dagen var en stor opplevelse. «Buvik skoles dannende husorkester» bestående av lærere og elever spilte utmerket og svært så dannet.

Etter hvert kom en del foreldre til og friluftskonserten fikk et variert publikum. Grilling, natursti, fotball og musikk. Noe for enhver på aktivitetsdagen i Buvika. Initiativet til aktivitetsdagen kom fra en gruppe musikklærere. Takket være Robert Jakobsen, Linda Bergsaker, Håkon Nygård, og Emil Hoff, fikk små og store nyte en sommerdag fjernt fra lekselesing den sommerdagen i 1999.