Ny giv for samfunnshuset

Fredagens kulturdugnad gav et overskudd på 16 000 kroner.

Rundt 100 publikummere koste seg i salen 

Skaun

– Vi er kjempefornøyde. Det gikk over all forventning, og vi har fått så mange positive tilbakemeldinger fra de som kom, sier styreleder Torunn Jacobsen i Skaun samfunnshus.

Over 100 publikummere betalte seg inn for å få med seg et variert kulturprogram. Det startet med 20 spørsmål, hvor Øystein Syrstad ledet Anne B. Ragde, Oddrun Duesten, Kjell Grytdal og Svanhild Sveaas Skrødal gjennom innsendte oppgaver.

Oppstandelsesfest

Skaun musikkorps spilte to avdelinger til ære for samfunnshuset oppstandelse, som de kalte det. Og de bød gladelig på autografer om noen skulle være interessert.

Tor Erik Jenstad fra Dialektmagasinet hadde en leksjon om dialekter etter pausen, og det ble et møte med Jon Lyngstad, samt kaker, kaffe og pub.

– Vi vil jobbe for å få til en slik kulturkveld vår og høst framover, med variert program, kaffe og kaker for den voksne generasjonen, sier Torunn Jacobsen.

Framover blir det juletrefest 3. juledag og tradisjonell femtedagsfest i romjula. Huset er også mye bortleid, og styret jobber med å fylle det med enda mer liv i året som kommer.