Video går verden rundt

Jay Lenos «The Tonight Show» er blant mange utenlandske TV-program som ønsker å vise videoen av den utradisjonelle helikopterlandinga i Snillfjord.

Ambulansehelikopteret landet på autovernet i Snillfjord slik at legen kunne hoppe ut. 

Snillfjord

Et par uker har gått siden den spektakulære helikoptervideoen skapte nye klikkrekorder på avisa-st.no. CNN var blant flere internasjonale medier som meldte sin interesse, i tillegg til massiv interesse fra alle de store norske mediene.

Og interessen har fortsatt ikke lagt seg. Nylig tikket det inn ei melding fra Steve Kozak, som jobber for «The Tonight Show» på den amerikanske TV-kanalen NBC, med talkshowvert Jay Leno i spissen. Det verdenskjente talkshowet ønsker å bruke videoen i en av sine sendinger.

Artig

Flere britiske TV-selskaper har også sendt forespørsler på videoen av helikopteret som landet på autovernet for å slippe av legen ved ei bilulykke i Snillfjord.

– Det er veldig artig at videoen skulle bli så populær, den går jo snart over hele verden, sier fotografen, John Øystein Berg, og forteller at Norsk Luftambulanse også har vært i kontakt om filmklippet.

Berg har i tida etter at videoen ble publisert på avisa-st.no har blitt godt vant med henvendelser fra både norske og utenlandske medier.