Reiser til Tyrkia sammen med agenten

Molde og Vegard Forren klarte ikke å bli enige om ny kontrakt. Nå skal Forren og agent Jim Solbakken ifølge kilder ST har vært i kontakt med, til Tyrkia for å besøke blant annet Galatasaray.

Forren har spilt over 300 kamper for Molde og vunnet serien tre ganger og den norske cupen to ganger. 

New Articles

Ole Gunnar Solskjær, trener i Molde, bekreftet mandag overfor rbnett.no at Vegard Forren (28) etter all sannsynlighet er ferdig i klubben.

- Jeg har ikke deltatt i selve forhandlingene, men jeg opplever at avstanden er for stor mellom tilbud og krav. Slik det ser ut nå kan vi ikke strekke oss så langt som Vegard vil, sier Solskjær til Rbnett.

Har forhandlet lenge

Hemnværingen er Bosman-spiller, det vil si at han står uten kontrakt ved årets slutt. rbnett.no skriver at han har takket nei til et tilbud fra klubben, og hevder at Forren ønsker en femårsavtale med høy signeringsbonus.

Forhandlingene har pågått over en lang periode og i november sa Forren følgende om kontraktsforhandlingene:

- Det er første gang på ni år at jeg sitter med gode kort. Klubbene tenker kyniske på sin måte, og slik er denne sporten. For første gang i karrieren er det min tur til å være litt kynisk. Det er akkurat nå jeg befinner meg i denne situasjonen. De må vise mer vilje enn tidligere for å ha meg med videre. Det har jeg sagt flere ganger og det er de klar over. Dette er opp til Molde Fotballklubb, sa Forren den gang.

Skuffet

28-åringen bekrefter også at forhandlingene har stoppet og at de ikke har kommet til enighet.

– Det stemmer. Det er skuffende at klubben ikke viser mer vilje til å beholde meg, sier landslagsstopperen.

Utover det ønsker han ikke å kommentere situasjonen, overfor Rbnett.

Forren kom til Molde fra KIL/Hemne sommeren 2007. Siden har han vært MFK-spiller bortsett fra den halve sesongen i Southampton våren 2013.

Reiser til Tyrkia

Ifølge flere kilder Avisa Sør-Trøndelag har vært i kontakt med, så skal Vegard Forren og hans agent være på vei til Tyrkia. Det er usikkert om han skal besøke flere klubber i løpet av den knappe uke lange turen, men en av klubben skal være Galatasaray.

Galatasaray er den mest suksessfulle klubben i Tyrkia og har vunnet den hjemlige serien 20 ganger. Hans tidligere lagkompis fra Molde, Martin Linnes, spiller også i klubben.

ST har prøvd å komme i kontakt med Vegard Forren uten å lykkes.

Rosenborg-interesse

Denne høsten har det også vært spekulert i om Rosenborg vil hente landslagsstopperen fra Kyrksæterøra. Forren har også tidligere uttalt at Rosenborg kan være en aktuell klubb.

- Det er i hvert fall reell interesse der. Jeg vet at moldensere ikke liker at jeg sier dette, men det er to klubber i Norge med størst potensial: Molde og Rosenborg. Jeg er tross alt trønder, så det ville vært unaturlig å avskrive dem uten videre, sa Forren til sporten.com.

PS! Forren har spilt over 300 kamper for Molde siden han kom til klubben i 2007. Han har vunnet serien tre ganger og cupen to ganger.

ola.rise@avisa-st.no

952 52 255