Klar for ny klubb

Brynjar Snekvik har funnet seg ny klubb. Det har også flere andre KIL/Hemne-spillere

Brynjar Snekvik har gitt seg i KIL/Hemne og skal spille for Byåsen kommende sesong. Også flere andre KIL/Hemne spillere har skiftet beite eller lagt opp. 

New Articles

I fjor rykket KIL/Hemne ned fra 3. divisjon etter å ha hatt tre mål dårligere målforskjell enn Tillerbyen. Det har fått konsekvenser for nå har flere av spillerne som jevnlig var i startelleveren funnet ny klubb eller valgt å legge opp. Brynjar Snekvik har gått til Byåsen, mens Gard Killingberg er på vei til samme lag. Ørjan Valstrand skal fortsette studiene i Oslo og vil ikke spille for KIL/Hemne kommende sesong. Martin Fjeldvær er på vei tilbake til moderklubben, mens Morten Ohren legger opp.

- Det er en del som legger opp og noen som skifter beite. I tillegg er det noen som avventer litt. Så langt har vi som kjent fått inn enstor forsterkning i Daniel Krogstad, men ellers har vi ikke gjort noe fremstøt på andre spillere, forteller Ole Johan Helland som tok over etter Ole K. Sagbakken.

I tillegg til de fem som har gitt seg sitter Mats Henriksen, Bjørnar Solberg og Martin Solem på gjerdet og vurderer om de vil fortsette. Om også de gir seg, tror Helland at klubben må justere målsettingen som er å rykke opp igjen.

- 4–5 kan vi tåle, men når det nærmer seg over halvparten av spillerne som startet kampene i 3. divisjon i fjor, vil det bli tøft. Vi har i utgangspunktet en målsetting om å rykke opp, men vi må nok muligens justere den om såpass mange forsvinner, sier Helland.

Les mer om KIL/Hemne i fredagens papiravis.