Her er landets beste Skoda-team

Fra venstre mot høyre: Svein Jørgen Opheim, servicemarkedssjef Skoda hos importør Harald A. Møller, Roar Solem, kundemottaker hos Møller Bil Orkdal, Stian Mikkelsen Sylte, delesjef hos Møller Bil Orkdal, John Terje Kirkaune, mekaniker hos Møller Bil Orkdal, Christian Harholt, fagtekniker hos Møller Bil Orkdal, Thomas Meiner, direktør Skoda hos importør Harald A. Møller.  Foto: Johan Olav Wiggen, Møller Bil Orkdal

New Articles

Under bilmerket Skodas Serviceskole fredag 10. mars i år, ble de fem beste Skoda-teamene innen servicemarkedet i Norge valgt ut.

Disse fem konkurrerte videre i den såkalte Skoda Challenge. Her består konkurranseprogrammet av teoretiske og praktiske oppgaver for kundemottaker/serviceleder, delemedarbeider, fagtekniker og diagnosetekniker.

Oppgavene krever høy kompetanse og innsikt i Skoda-universet for å gå til topps og kunne titulere seg som landets beste Skoda-team på servicemarkedet.

I dag (torsdag) ble vinneren kåret: Møller Bil Orkdal.

Svein Jørgen Opheim, servicemarkedssjef Skoda, og Thomas Meiner, direktør Skoda hos importør Harald A. Møller, var til stede i lokalene i Orkdal for å dele ut premien.

PS! Christian Harholt og Stian Mikkelsen Sylte ble også uttatt til den internasjonale finalen i Budapest som gikk i månedsskiftet mai/juni. De oppnådde meget gode plasseringer, henholdsvis en 8.- og 6.plass.