Har valgt å støtte denne festivalen

Rindal kommune har gitt Norsk Vandrefestival støtte pålydende kroner 32.000 til årets festival.

Norsk Vandrefestival får støtte fra Rindal kommune. Her et bilde fra et tidligere arrangement. 

New Articles

Hovedhelgen i år er lagt til 16.–17. august og skal ha base i Svinvika i Surnadal. Festivalen har vært arrangert siden 2010 i kommunene Rindal, Surnadal og Halsa. Tingvoll ble med i 2017. Årets festival konsentrerer seg om familien i friluftslivet. Dette i tråd med grunnpilarene natur, kultur og folkehelse. Festivalen er helårsdrevet og har som mål at det skal være aktiviteter i alle medlemskommunene hele året, skriver Rindal kommune i sakspapirene.

Rindal kommune har innvilget søknaden om støtte til årets festival og har gitt 32.000 kroner. Norsk Vandrefestival blir også støttet av Trøndelag fylkeskommune, de andre medlemskommunene og sponsorer.

Årets festivalprogram ligger nå ute på nettsidene og kan skilte med artister som Anders Jektvik, Frode Alnæs og Sondre Meisfjord, Øyvind Hassel Weiseth og Tea Megaard. Det blir også turer, kurs og andre opplevelser, står det videre i sakspapirene.