Ble kretsmester i badminton

Sander Husby Hegseth (midten) fra Fannrem ble i helga kretsmester i badminton. Her står han samme med William Barø og Heidi Hartmann.  Foto: Gunn Anita Hegseth

New Articles

Sander Husby Hegseth (14) fra Fannrem ble i helga kretsmester i badminton i klassen herrer singel U15A. Gutten, som representerer Orkanger badmintonklubb, ble i tillegg nummer to i herrer double U17A, sammen med William Barø (10) fra Trondheim badminton klubb.

14-åringen spilte sin første offisielle badmintonkamp da han var fire og et halvt år. Nå er han ranket blant de aller beste i sin klasse i Norge. 9. klassingen på ungdomsskolen på Grøtte i Orkdal har vært medlem i Orkanger badmintonklubb i ti år allerede.

Det var hans far og eldre bror som dro ham inn i denne idretten. Gutten maste så voldsomt om å delta på trening, at far «ga opp». Før han var fem år spilte han sin første turnering.

Hegseth satser på badminton akkurat på lik linje med jevnaldrende som har ambisjoner om å bli fotballproff.