Endelig kan de synge sammen igjen

Etter at Koret Våren Viggja også har vært nede for full koronatelling, er de nå igang igjen etter en høyst ufrivillig pause. 
New Articles

- Temaet «korøving i koronatid» har vært aktuelt på både facebook-sider, korforbundets sider og i mange medier, sier Berit Syrstad i Koret Våren Viggja.

Savnet sangen

Med egen smittevernveileder, kan de så smått starte opp virksomheten igjen, og det er koret ifølge Syrstad svært glade for da sangerne har savnet både hverandre og korsangen.

- Det er faktisk de eldste sangerne – som også er i risikogruppen – som har vært mest ivrig på å starte opp igjen, sier Syrstad som i likhet med mange korsangere kan skrive under på at dette med korsang og sangermiljø er noe spesielt.

Får det til

Nå øver koret i storsalen på Viggjarheim, der det er så god plass at de kan sitte så spredt at det tilfredsstiller smittevernkrav og også andre tiltak som er nødvendig i disse krevende tider.

- Men vi får det til, sier en fornøyd Berit Syrstad som lover at koret gjennom året vil levere mye flott sang til publikum nå som øvingene er kommet igang igjen.