Lanseres som Trøndelags store stemme

Når Are Hembre er utvalgt som en av artistene i Palmehaven denne sommeren, blir han presentert som Trøndelags store stemme. Førstkommende helg plukker han fra den trønderske viseskatten.

Jeg holder meg hjemme til jeg får beskjed om at det er trygt og ferdes ute.

Are Hembre
New Articles

Det gjør han sammen med sin faste pianist Trond Hustad der de to sammen graver dypt i den trønderske viseskatten og presenterer trønderske viser mange har et forhold til; fra Otto Nilsen til Åge.

Les også: Are tilbake i gruva med nytt stjernelag

Hyllest til trønderen

- Hele settinga er en hyllest til Trøndelag og trønderne som presenteres med en rød tråd ved hjelp av Marvin Wiseth og Bjarne Håkon Hansen sine bøker Trønder - en gave til menneskeheten og Trønder - unik, sær og lekker, sier Are Hembre som lover en konsert med en humoristisk, ironisk, men også andektig vri.

Hembre og Flakne

Historia om Palmehaven i Britannia Hotell, med sin frodige og eksotiske oase, skriver seg fra 1918. Etter ombygginga og reåpninga av Britannia hotell, er Palmehaven blitt en fornyet oase der musikalske opplevelser kombineres med mat og musikk. Etter en bråstopp som følge av koronaen, har Palmehaven gjenoppstått med en serie konserter denne sommeren med både nasjonale og lokale artister. 17. og 18. juli er altså turen kommet til Are Hembre og hans faste pianist Trond Hustad. Helga deretter er det Torstein Flakne fra Stage Dolls som er stjerne i den fornyede Palmehaven som ønsker å framstå som byens nye storstue.

Vanskelig å planlegge

Etter helgas konserter i Palmehaven unner Are Hembre seg et par uker sommerferie som garantert blir i Norge.

- Jeg holder meg hjemme til jeg får beskjed om at det er trygt og ferdes ute. Dessuten er det veldig behagelig å være hjemme i ferien da alle andre også er hjemme denne sommeren, sier Hembre.

Når det gjelder høsten, er derimot mye fortsatt usikkert. I likhet med mange andre musikere, synes han det er vanskelig å forutse hva det blir til, da det meste av det han planlegger, krever at det er mye folk.