Fremkalte bilder av alt fra nybakte brød til kroppsdeler

John Anders Elvrum fra Børsa tjenestegjorde som korporal i den første norske styrken i Libanon.

John Anders Elvrum ble kjent mye folk da han tjenestegjorde i Libanon, og tilfeldighetene ville ha det til at han møtte igjen en syrer i Børsa for noen år siden. - Syria sendte 40 000 soldater til krigen i Libanon. En av de jeg hilste på der nede, kom til Børsa som flyktning. Vi hadde ukentlige treff mens han bodde i kommunen.  Foto: Toril Langmo Skjetne

New Articles

Korporal og presseasistent Elvrum fanget mange øyeblikk og opplevelser med kameraene sine mens han tjenestegjorde i Libanon i 1978. Blant annet var han én av mange i et stort pressekorps som ivrig kjempet seg frem for å få et best mulig bilde av FNs generalsekretær Kurt Waldheim.