Sang som balsam

Irene Snuruås blir akkompagnert av Halldis Flakne på klaver også på årets Balsam i julestria.  Foto: Lillemor Hestvik

Kultur

LØKKEN VERK: Også i år er det duket for Balsam i julestria ved Orkla Gjestebolig på Løkken med sangeren Irene Snuruås og Halldis Flakne. Konserten er oppfølger av fjorårets konsert som viste seg å bli en stor suksess og en annerledes julekonsert inn mot julehøytida.

- Svært mange har spurt om det blir konsert i år også. Og det blir det! slår Ove Snuruås fast og inviterer på nytt til Balsam i julestria på ettermiddagen 17. desember.

- Da rekker meldalingene også konserten i Meldal kirke på kvelden, smiler Snuruås som er en fin blanding av sangerpappa og arrangør av konserten ved Orkla gjestebolig som viste seg å egne seg perfekt til denne type konsert.