- Av og til får man en bestilling man bare må si ja til

Slik ble gresskaret etter at Inga Dalsegg var ferdig.   Foto: Inga Dalsegg

Her er en koseligere gresskarlykt laget tidligere i forrige uke, av Titi Suru, – selveste Rockeulven fra musicalen “Med grimm og gru”.   Foto: Inga Dalsegg

Kultur

- Da Frode Haarstad på Oppdal tok kontakt lørdag kveld og spurte om han kunne få bestille et gresskar av Donald Trump, sa jeg ja tvert. Selv om det var umulig å oppdrive et gresskar av brukbar størrelse og det betydde sein kveldsjobbing på en søndag, forteller kunstner Inga Dalsegg.

Rindalingen poengterer at hun har skåret ut mye rart i gresskar opp gjennom årene, men aldri før noe så skremmende som han fyren her.

- Av og til får man noen bestillingsverk som man bare må si ja til, selv om man egentlig ikke har tid. Her er altså mitt Trumpkin, og som han sikkert ville sagt selv: «I have the best pumpkins. The greatest. Everyone agrees they are the best. They're YUGE! I hate Halloween. I cannot recall ever saying anything bad against Halloween, I mean, I love Halloween! I’m just saying, no one can do better Halloween than me. I put the H i Hallo and the W in wiener.. hold on. One year for Halloween I dressed as a taco. I mean, there’s something scary about tacos. And I was amazing. I was the ultimate taco. This year I’m going as a wall. I will be the most awesome wall, built with a lot of pricks. I mean bricks. Tough bricks. I’m gonna make Halloween great again! Grab it by the.. pumpkin!»

Dalsegg legger også ved et bilde av en koseligere gresskarlykt laget tidligere i forrige uke, av Titi Suru, – selveste Rockeulven fra musicalen “Med grimm og gru”.