Her blir det perler fra fire tiår

Kultur

16. desember stiller noen av regionens beste artister på scenen i Damphuset på Strandheim. Mens det de siste årene har vært arrangert Julebluzz, blir det Julefuzz i stedet i år. Da tas tempoet ned litt:

- Vi trør da pedalen ned et lite hakk, og vil gi publikum det beste av de siste fire tiår av blues, pop og rock, og vi byr på et utvalg spennende lokale artister som skal servere en musikalsk helaften, forteller Daniel Rønning, som er med både i husbandet og blant artistene.

Det er Damphuset som står for arrangementet sammen med Absolutt Bonkers lyd og Arvid Blåsmo.

Her er artistene som skal sørge for vellyd i det historiske lokalet:

  • Åse Marie Hammer
  • Tore André og Markus Helgemo
  • Ola Kroken
  • Solveig Meland
  • Daniel Rønning

Husbandet består av Arvid Blåsmo, Dario Leko og Daniel Rønning.